in opdracht

madelief41662013

Een persoonlijke Engel

Je Beschermengel afgebeeld zien kan een mooie refectie of bekrachtiging zijn van het pad wat je hier op aarde loopt. Beschermengelen zijn de bewaarders van je innerlijk kompas en onlosmakelijk met jezelf verbonden. Ik zie en voel Innerlijke Engelen en maak hen tastbaar in een persoonlijk schilderij. We boeken een ontmoeting waarin we gezamenlijk afstemmen en beide jouw Engel waarnemen. (Mijn ervaring is dat iedereen dat kan). Daarin ervaren we welke symbolen je Engel het krachtigst naar jou communiceert. Daar maak ik een beeldende vertaling van die bij jouw wensen past. Zo kan een schilderij bijvoorbeeld een mengeling van jou en de engel worden, maar ook alleen de engel zijn. 

De volgende stap is dat ik het schilderij van de Bescherm Engel ga maken. Ik doe dat op de voor mij kenmerkende manier, met gemengde technieken en op de computer. Het (virtuele) resultaat, wordt vanaf 50 cm hoog  tot maximaal 1.20 hoog afgedrukt op canvas, papier als kunstdruk. Dibond is ook mogelijk maar heeft een meerprijs.  Ook kan het zijn dat ik naderhand nog details van goud, zilver en brons daar overheen schilder, of inteken met een pen.

Is er van te voren een wens voor een specifiek formaat of toepassing dan maken we daar goede afspraken over voor ik aan de opdracht begin. Ook bespreken we de kleuren die bij je interieur passen. Kleinere schilderijen dan 50 cm hoog maak ik niet, omdat er dan te veel details verdwijnen. De prijs voor een persoonlijk geschilderde Engel is 2.500 euro, inclusief BTW

 

Engelkinderen

Kinderen staan vaak nog heel dicht in verbinding met hun engel. Daarom lijken het soms zelf ook echte engelen. Ik vind het heel leuk om kinderen als engelen af te beelden. We hebben dan een fotosessie waarin zij de engel zijn waaraan ik achteraf met mijn digitale penseel een sfeer ga inschilderen. Het kan ook leuk zijn om samen met broertjes en zusjes allemaal als engelen op een schilderij afgebeeld te staan.

Soms is er een kind(je) overleden en geeft het de ouders rust om hun dochter of zoon als een engel afgebeeld te zien.

Een schilderij van je kind als engel kost 2.500, euro inclusief BTW

 

Engelen voor werkplekken en bedrijven

Een Engel roept een gevoel op. Vaak van verstilling, bemoediging en kracht. Je kunt een Engel uitnodigen om de energie van een plek, kantoor of een entree in een gebouw harmonisch te maken. Of om een verbindende en inspirerende energie te laten ontstaan voor en tussen de mensen in een bedrijf. Maar er kan ook al een sterke engelenergie aanwezig zijn die specifiek op een werksituatie of doelstelling is toegespitst. Ik kan me hierop afstemmen en de Engel die het bedrijf inspireert en bekrachtigt schilderen. 

Ik maak het schilderij van de Engel op de voor mij kenmerkende manier, met gemengde technieken en op de computer. Je hebt dan de keuze om het (virtuele) resultaat, vanaf 50 cm hoog tot maximaal 1.65 hoog af te drukken op canvas als kunstdruk. De breedte kan verschillen. Het canvas wordt op hout gespannen waarbij de schildering over de zijkanten doorloopt. Zo kan het schilderij zonder omlijsting meteen op de wand bevestigd worden. Ook kan het zijn dat ik naderhand nog details van goud, zilver en brons inteken met een pen. Is er een wens voor een engel in een grote hal, dan kunnen de maten van het schilderij ook groter worden en oplopen tot 10 meter. Ik druk de engel dan af op doek waar polyester in is verwerkt. Ik kan ook schilderingen vervaardigen voor los in de ruimte staande schermen. Heb je van te voren een sterke wens voor een specifiek formaat of toepassing dan kunnen we daar in alle gevallen altijd samen een afspraak over maken en  vorm aan geven. Afhankelijk van de omvang van het projekt bepalen we vooraf de prijs.

 

 

Een portret met een verhaal

 

Een foto laat jou zien in een tijdsmoment. Maar het kan ook een verhaal vertellen over jouw unieke leven en je authenticiteit. Een foto die jouw wereld en je passie toont.  

De mogelijkheden zijn oneindig.  Misschien wil je een foto met een fantasie-vertelling. Of de verbeelding van je droomwereld.

In 'Een portret met een verhaal', bedenken we samen hoe we jouw verhaal of wens gaan vormgeven. Dat kan op locatie zijn, in scene gezet, of later door mij ingewerkt met beeldbewerking. Zo wordt het een uniek portret, waar je lang en met plezier naar kunt kijken.

Jullie liefdesverhaal kan ook heel bijzonder gefotografeerd worden, of elk ander verhaal dat staat te popelen om te worden verbeeld.

 

werkwijze:

-Zo'n twee weken voor de fotosessie hebben we een gesprek met elkaar en bedenken we wat de essentie van jouw portret met een verhaal is.

-De fotosessie wordt gepland, voorbereid en neemt op de dag waarin we ook stylen, zo'n 4 uur in beslag

-Je kiest de foto, of de foto waarvan een beeldbewerking wordt gemaakt.

-Jij krijgt een met archival ink geprinte afbeelding en het bestand.

 

Kosten:

soloportet 1.250, euro, inclusief een afbeelding van 20 x 30 cm voor een foto die in scene is gezet.  

Een fotosessies met liefdespartners die in scene is gezet kost 1.450, euro

Wil je een portret wat groter is, neem dan graag met mij contact op over de prijzen.

Ik verheug mij om jou of jullie te ontmoeten,

 

Irene

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Fatcow review is based on customer testimonials and is listed on the Best Web Hosting Reviews site.